Søg

Sundhedsuge 2017

  • Vi bliver mere sunde, når vi har det sjovt sammen!

Siden 2008 har uge 17 været lig med Sundhedsuge i Ringkøbing-Skjern Kommune. Ideen med Sundhedsugen er at skabe fokus på sundhed i hverdagen og på, at sundhed kan være mange ting og kan findes i mange forskellige sammenhænge – både derhjemme og på arbejde. Aktiviteterne i Sundhedsugen skal være med til at skabe fokus på, at sundhed også handler om at have det godt.

Det vigtigste element i Sundhedsugen er alle de lokale aktiviteter, som foregår på arbejdspladser, i foreninger, på ældrecentre, i daginstitutioner, på skoler og mange andre steder. Det er disse aktiviteter, som er med til at skabe et fælles fokus på sundhed og nogle af disse aktiviteter kan være med til at inspirere til en sundere hverdag efterfølgende.

Vær med i konkurrencen om fede oplevelsespræmier

I kan f.eks. vinde præmier til en eksklusiv forestilling i Ringkøbing Biograf eller en guidet udflugt med madpakke et sted i kommunen. Alt I skal gøre er at sende et billede eller en kort film fra jeres aktivitet i Sundhedsugen senest fredag d. 28. april til sundhedsuge[mail]rksk.dk.

Se mere om konkurrencen og præmierne her 

  • Vi styrker fællesskabet, når vi har det sjovt sammen!

Ved spørgsmål send en mail til sundhedsuge@rksk.dk eller ring til Trine Bloch Hansen 99 74 15 92

Trine Bloch Hansen

Udviklingskonsulent
Send en e-mail
Direkte: 99 74 15 92
Mobil: 20183301